Bejelentkezés Regisztráció

Gasztronómia

A háromszintes épület második emeletén található a 160 főt befogadó éttermünk, mely ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások, céges rendezvények megtartására. Ugyan csak itt található egy 40 fős kisterem, mely étteremként és kis konferenca teremként is használható. A földszinten egy 100 fős rendezvénytermmel rendelkezünk. Nyári időszakban az éttermünk leköltözik a Borház előtti teraszra, itt fogadjuk vendégeinket, ahol grillezett és kemencében sült ételeket is készítünk. Borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat szervezünk a hét több napján. A vendégeinket az év minden napján kiváló érmes borainkkal és izletes-magyaros ételeinkkel várjuk.

A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató vendégek számára szervezett szüreti program is.

 

Tekintse meg aktuális étlapunkat!

 

Levesek

  • Egries húsleves csigatésztával
  • Vargányakrémleves juhtúrós pogácsával
  • Gulyásleves
  • Hideg gyümölcsleves

Előételek

  • Haltepertő uborkával és lilahagymával
  • Gomba-tatár, kerti zöldségekkel és pirítóssal

Vegetáriánus ételek

  • Gombapaprikás galuskával
  • Grillezett camambert áfonya lekvárral és jázmin rizzsel

Húsételek

  • Citromos vajban sült pisztrángfilé petrezselymes burgonyával és remoulade mrtással
  • Farkas-sügér grillezett zöldségekkel
  • Zsírjában sült libamáj snidlinges burgonyapürével
  • Roston csirkemell párolt rizzsel és joghurtos salátával
  • Kacsamell mandulás meggymártással és burgonya krokettel
  • Ropogós-tüzes malacsült burgonyapürével és tejfölös uborka salátával
  • Fokhagymás sertéstarja fűszeres burgonyával és házi csalamádéval
  • Rib-eye steak friss lecsóval és párolt rizzsel

Savanyúság - Saláta

  • Káposzta saláta
  • Uborka saláta
  • Házi csalamádé

Desszertek

  • Somlói galuska
  • Epres sajt torta, mézes erdei gyümölcsökkel