A háromszintes épület második emeletén található a 160 főt befogadó éttermünk, mely ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások, céges rendezvények megtartására. Ugyan csak itt található egy 40 fős kisterem, mely étteremként és kis konferenca teremként is használható. A földszinten egy 100 fős rendezvénytermmel rendelkezünk. Nyári időszakban az éttermünk leköltözik a Borház előtti teraszra, itt fogadjuk vendégeinket, ahol grillezett és kemencében sült ételeket is készítünk. Borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat szervezünk a hét több napján. A vendégeinket az év minden napján kiváló érmes borainkkal és izletes-magyaros ételeinkkel várjuk.
A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató vendégek számára szervezett szüreti program is.
Tekintse meg aktuális étlapunkat!
Levesek
- Egries húsleves csigatésztával
- Vargányakrémleves juhtúrós pogácsával
- Gulyásleves
- Hideg gyümölcsleves
Előételek
- Haltepertő uborkával és lilahagymával
- Gomba-tatár, kerti zöldségekkel és pirítóssal
Vegetáriánus ételek
- Gombapaprikás galuskával
- Grillezett camambert áfonya lekvárral és jázmin rizzsel
Húsételek
- Citromos vajban sült pisztrángfilé petrezselymes burgonyával és remoulade mrtással
- Farkas-sügér grillezett zöldségekkel
- Zsírjában sült libamáj snidlinges burgonyapürével
- Roston csirkemell párolt rizzsel és joghurtos salátával
- Kacsamell mandulás meggymártással és burgonya krokettel
- Ropogós-tüzes malacsült burgonyapürével és tejfölös uborka salátával
- Fokhagymás sertéstarja fűszeres burgonyával és házi csalamádéval
- Rib-eye steak friss lecsóval és párolt rizzsel
Savanyúság - Saláta
- Káposzta saláta
- Uborka saláta
- Házi csalamádé
Desszertek
- Somlói galuska
- Epres sajt torta, mézes erdei gyümölcsökkel